CAT | ESP | BLOG
banner disseny web autoeditable pàgines web autoeditables
Pàgines web de disseny
INICI CONTACTE ALLOTJAMENT EMPRESA
PRESSUPOSTOS
I-Comm, la botiga on-line de Dissenyaweb.com
La manera més inteligent de vendre a Internet
Desmarcat de la competència gràcies a la filosofia de la Web 2.0 i ofereix als teus clients continguts dinàmics i una oferta de productes actualitzada en tot moment. Descobreix com interactuar fàcilment amb els usuaris a través dels formats més actius de la xarxa: blogs, fórums, xats, Twitter, Facebook, RSS, etc... Editar i gestionar la botiga serà tan fàcil com vulguis ja que confeccionem una zona d’administració just a la mida dels teus requeriments.

Podràs editar tu mateix/a els texts, les imatges, els vídeos i les ofertes quan sigui necessari; també podràs crear ‘ne de nous contínuament. Així mantindràs sempre una oferta de productes actualitzada i la teva botiga podrà anar creixent de manera escalada i rendible al llarg del temps.
Cada Botiga Autogestionable Dissenyaweb.com es realitza de manera única i exclusiva per a cada client: tant les funcionalitats, el disseny gràfic, com la creativitat, es desenvolupen ajustant-se plenament a la teva estratègia de comunicació on-line.
botiga on-line autogestionable
ampliar info Descripció de la Botiga Autogestionable

Què és?
El sistema es basa en una plataforma o sistema de gestió de continguts d’alt nivell que permet crear Botigues On-line molt dinàmiques i funcionals. La Botiga Autogestionable Dissenyaweb.com es programa a mida en php amb tecnologia Drupal, mitjançant el desenvolupament del mòdul avançat Ubercart, específic per comerç electrònic. Tot és configurable en aquest entorn: tant l’aspecte gràfic general del lloc, com la zona interna d’administració o les funcions que s’hi poden incloure. D’aquesta manera la teva botiga disposarà de les funcions més avançades i quedarà totalment integrada a la teva imatge corporativa i als teus objectius de comunicació.

Per què serveix?
L’I-Comm Dissenyaweb.com serveix per VENDRE a internet. Més enllà del disseny d’una simple pàgina web, suposa l’apertura d’un nou canal comercial creat la mida dels teus objectius. A més de les funcions clàssiques de compra i de pagament electrònic vinculades a entitats financeres, pot incloure d’altres més avançades com la integració a les xarxes socials, la optimització de codi de cara als buscadors, o la possibilitat de gestionar butlletins i campanyes promocionals des de la pròpia zona d’administració. Aquest tipus de llocs web són molt més que un simple catàleg de productes on-line. Es creen segons la teva estratègia de venda i t’acosten als teus clients a través dels formats més actius a la xarxa.

Com funciona?
Gestionar la teva botiga on-line no serà més complicat que fer servir una conta de correu tipus yahoo, hotmail o gmail. La zona d’administració del lloc (Backoffice) té format web, cosa que facilita molt el seu ús. El propietari pot editar en qualsevol moment tots els paràmetres que conformen el catàleg de productes, les pròpies seccions de la pàgina, els menús, o qualsevol altre porció d’informació que es mostri a la seva web. També es poden crear nous permisos per que altres administradors gestionin aquelles seccions o parts de contingut a les que se’ls autoritzi. Aquest sistema es caracteritza per la solidesa del codi de programació i per una altíssim nivell de seguretat en totes les transaccions

Productes i serveis que es poden vendre
- Bens físics de qualsevol mida catalogables per referencies i/o famílies de producte.
- Descàrrega de continguts digitals (video-jocs, llibres digitals, pel·lícules, documentació, programari, etc...)
- Venta d’entrades i accessos a esdeveniments
- Sistemes de cobrament per registre d’usuaris i accés a continguts restringits.
- Venta centralitzada de productes a través de diversos dominis, subdominis i/o llocs web.

reduir pàgina web Tancar

ampliar info Principals avantatges de la Botiga Autogestionable

Disseny i creativitat a mida
Som experts en comunicació on-line. Fem propostes creatives prèvies a la producció per que puguis donar el vist i plau al projecte, abans de començar a programar. T’orientem en la estratègia a seguir per tal d’assolir els teus objectius, i posem al teu abast tot el nostre potencial creatiu per dissenyar una oferta on-line rellevant i destacada de la competència.

Fàcil d’administrar
El panell de control de l’administració (Backoffice) té format web i es desenvolupa de manera personalitzada per que puguis gestionar tot allò que necessitis, de la manera que et vagi més bé. En entrar, trobaràs ràpidament totes les eines d’administració del lloc. Gestionar la Botiga Autogestionable Dissenyaweb.com no és més complicat que gestionar el teu perfil a Facebook o el teu servidor de correu electrònic (Gmail, Yahoo, Hotmail, etc...)

Gran qualitat tècnica i funcional
La programació en PHP i MySQL, muntada sobre servidor Apache, destaca per la qualitat i solidesa de seu codi font. El sistema Drupal està emparat per llicència GNU/codi obert, el que significa que qualsevol programador pot desenvolupar noves funcions i compartir-les amb la comunitat mundial. D’aquesta manera el desenvolupament de funcionalitats es fa de manera compartida dins d’una comunitat de milers de programadors, cosa que garanteix l’aparició constant de noves funcions i actualitzacions de seguretat que aniran sent implementades en el teu lloc web. Avui dia aquest sistema és vàlid per vendre tot tipus de productes i serveis: descàrregues digitals, béns consumibles, bens industrials, de consum, etc...

Total seguretat en les teves transaccions
La Botiga Autogestionable Dissenyaweb.com proporciona un entorn segur de programació protegint els teus fitxers de possibles atacs externs. La comunitat Drupal està formada, en part, per tècnics experts en comerç electrònic i seguretat que treballen conjuntament en el desenvolupament de noves mesures de seguretat. Les teves transaccions estaran sempre protegides amb els mateixos sistemes de seguretat que fan servir les entitats financeres i els llocs web amb grans xifres de facturació.

Sistema molt escalable i en constant evolució
Les possibilitats de creixement del lloc web son infinites. L’estructura modular de la web permet anar afegint nous dissenys, seccions, idiomes i funcionalitats al llarg del temps. La programació en php deixa la porta oberta per que altres programadors (externs a Dissenyaweb.com) puguin anar afegint i modificant funcions, si el client ho desitja. Una Botiga Autogestionable Dissenyaweb.com es pot desenvolupar en diferents fases a mig, curt o llarg termini, adaptant-se sempre al pas del temps i als canvis.

Optimitzada per posicionament en buscadors
Durant la seva programació, s’efectuen diverses operacions d’optimització del codi font i s’implementen mesures tècniques que afavoriran molt la posició de la nostra Botiga on-line en les pàgines de resultats dels cercadors. Una de les més importants és que Google rastreja cada una de les seccions i parts de contingut com si fos una web individual, podent donar com a resultat d’una cerca, qualsevol part del nostre lloc web. Altres factors clau per posicionar bé la web en els buscadors són les “URL amigables”, la gran quantitat de “tags” o etiquetes que admet i la generació automàtica de sitemaps.

Formació i servei de suport
En lliurar el projecte acabat vindrem a les teves instal·lacions per mostrar-te com gestionar la web en el futur des del teu propi equip. Igualment, disposes d’un període de 30 dies d’assistència tècnica gratuïta per solucionar qualsevol dubte o incidència que es pogués produir.

reduir pàgina web Tancar

ampliar info Funcionalitats específiques per comerç electrònic

Catàleg de productes totalment configurable
Crea vistes detallades de productes amb possibilitat de mostrar blocs destacats a qualsevol part de la pàgina web.

Sistema flexible per entrar nous productes.

Crea productes nous amb les característiques que triïs per defecte, o afegeix nous camps per atributs específics quan ho necessitis

Una sola pàgina per revisar les totes les comandes realitzades.
Al final del dia només caldrà que facis un cop d’ull per saber com han anat les vendes.

Gestió automatitzada de registre d’usuaris.
En comprar, els usuaris queden registrats i les seves dades s’incorporen a la base de dades de la botiga. Aquest sistema es desenvolupa en conformitat a la vigent llei de Protecció de Dades.

Procés de compra molt fàcil per l’usuari.
Els processos de compra són especialment senzills i atractius per afavorir la compra per part de l’usuari. Des d’una única pàgina de comanda l’usuari podrà revisar o modificar el llistat dels productes que ha seleccionat i veure el seu preu, el preu de ports o impostos... just abans de fer el pagament.

Sistemes de pagament integrats.
Vinculables a les entitats bancàries a través de diversos sistemes de pagament segur (VISA, MasterCard, 4B, Telebanco, etc...) i altres passarel·les de pagament d’Internet (PayPal, Authorize.net, CyberSource...).

Admet Múltiples formes de pagament:
targeta de crèdit, contra reembols, per transferència, ingrès en compte, pagaments en terminis, etc...

Importació i exportació de fitxers XML.
Permet importar i exportar productes amb altres bases de dades conservant les característiques, preu i resta d’atributs.

Adaptable als teus sistemes de gestió.
Vinculable a entorns intranet, extranet, software de gestió i bases de dades pròpies. Emissió automatitzada de factures, pressupostos, albarans, documentació logística, etc...

Rotació constant d’ofertes i promocions.
Mostra de productes relacionats o similars al que s’està visualitzant. Possibilitat de mostrar aleatòriament productes destacats, ofertes i/o promocions a la pàgina d’inici.

reduir pàgina web Tancar

ampliar info Funcionalitats generals


administració contingutsAdministració de continguts

• Entorn d’administració (BackOffice) personalitzable per a l’administrador
• Editor de continguts tipus “Word” amb possibilitat d’inserir imatges, vídeo, etc...
• Categorització de continguts (determinació de seccions, categories i subcategories)
• Sistema de menús il·limitat i autogestionable
• Sistema de gestió d’usuaris avançat amb diferents rols, perfils i privilegis
• Sistema de cerca avançada (indexació de tot el contingut en temps real)


administració contingutsSistema Multimèdia

• Compatibilitat amb qualsevol tipus de contingut multimèdia en qualsevol format
• Pots publicar galeries d’imatges i vídeos autoeditables
• Pots publicar vídeos on-line en Streaming
• Reproducció de vídeo i àudio extern (procedent d’altres sites com Youtube, Vimeo...)
• Animacions tipus flash amb pas de diapositives i efectes Slideshow / Slideview


administració contingutsSistema Multi-idioma

• Possibilitat d’idiomes il·limitats amb botó de selecció sincronitzat amb tot el lloc
• Sistema de traducció de tots els continguts autogestionable per l’usuari
• Sistema de traducció “al vol” (traducció instantània del contingut mostrat)
• Traducció automàtica d’interfície d’autogestió (BackOffice) i nous mòduls instal·lats
• Compatibilitat amb idiomes d’escriptura en sentit contrari i caràcters especials


administració contingutsSistema Multi-plataforma

• Compatibilitat total amb tots els navegadors (Firefox, Safari, Explorer, etc...)
• Compatibilitat total amb tots els sistemes operatius (Windows, Mac, Linux, etc...)
• Compatibilitat total amb tots els tipus de dispositius mòbils (Smart-phone’s, Tablets, etc...)
• Sindicació de continguts a través de canals RSS
• Actualització periòdica de codi font per adaptar-se a les novetats del mercat


administració contingutsVinculable a xarxes socials

• Pots vincular la botiga i donar a conèixer els teus productes a travès de les xarxes socials
• Enllaç personalitzat amb Facebook, Twitter, Linked in, etc...
• Visualització de tweets, actualitzacions d’estat, seguidors, amics, etc, des del propi lloc web
• Publicació d’ofertes i informació de productes en aquestes xarxes socials a través del propi lloc
• Estratègies de màrqueting viral, campanyes multi-site i Social Media


administració contingutsWeb 2.0 - Sistemes de notícies, blogs, fòrums, xats...

• Sistema de notícies integrat per donar a conèixer nous productes, notícies del sector, etc...
• Possibilitat d’integrar un blog dins del lloc, enllaçat amb la resta del contingut o les xarxes socials
• Possibilitat d’integrar fòrums d’opinió sobre productes i/o marques dins el propi lloc
• Rss i sindicació de continguts
• Sistemes avançats de comunicació interactiva


administració contingutsOpinió sobre els productes - Comentaris, enquestes, valoracions i votacions.

• Els usuaris poden de fer comentaris als productes, prèvia aprovació de l’administrador
• Sistema de valoració de productes (disponible només per compradors)
• Permet publicar enquestes sobre qualsevol tema i mostrar (o no) els resultats
• Els continguts poden ser votats i filtrats segons la opinió dels usuaris


administració contingutsNewsletter

• Sistema per crear, editar i gestionar un butlletí periòdic com si fos un contingut més de la botiga
• Personalització amb disseny propi i continguts dinàmics
• Gestió d’enviament massiu automàtic amb sistema anti “correu no desitjat” i filtre d’idioma
• Sistema de seguiment i gestió d’altes i baixes automàtic
• Autogestió de Newsletters enviats, rebuts, borradors, etc...
• Cumpliment de la Llei de Protecció de Dades (15/1999)


administració contingutsGeolocalització de productes i usuaris

• Seguiment d’enviaments i geolocalització de comandes
• Possibilitat de vincular usuaris a un punt geogràfic del mapa
• Possibilitat de mostrar informació diferenciada segons la localitat de l’usuari
• Sistema de cerca per localitats
• Sincronització amb Google Maps o altres sistemes de geolocalització


administració contingutsGestió d’esdeveniments

• Pots fer servir el lloc per organitzar qualsevol esdeveniment i tenir-ho tot controlat
• Sistema de calendari anual per ubicar i visualitzar els esdeveniments
• Gestió de les inscripcions amb possibilitat de pagament on-line
• Mailing automàtic per confirmar inscripcions, assistència, recordatoris, etc...
• Vinculació d’esdeveniments i vistes d’elements relacionats


administració contingutsMàrqueting on-line

• Sistemes de registre d’usuaris automatitzat amb incorporació de dades al fitxer.
• Vinculable a AdSense de Google, sistema de venda d’espais per anunciants externs
• Vinculable a AdWords de Google, sistema d’anuncis patrocinats en cerques de contingut
• Creació i enviament d’e-mailings corporatius
• Sistemes de control de rendiment del lloc web i dels anuncis exposats


administració contingutsPosicionament en cercadors i anàlisi de tràfic

• Ràpida indexació de TOT el contingut del lloc en els cercadors
• Optimització de codi de programació segons estàndards W3C per S.E.O
• Inclusió de metatags segons “Keywords” (Paraules clau)
• URL’s amigables que inclouen keywords (ex: www.elmeulloc.com/paraules-clau)
• Mapa web i links amb keywords en pàgina d’inici
• Sistema de anàlisi de visites “Google Analytics” integrat, amb informes setmanals


administració contingutsSeguretat i privacitat

• Sistema infranquejable per robots o atacs informàtics, dades privades totalment protegides
• Gestió privada de contrasenyes i claus d’accés
• Filtre anti-spam i aprovació prèvia de l’administrador per autoritzar els comentaris als articles
• Respecte a les polítiques de privacitat en l’obtenció de dades d’usuaris
• Creació automàtica de Captchas per autenticació d’usuaris (caràcters en format imatge)
• Sistemes d’identificació i certificació digital


administració contingutsFuncionalitats a la carta - ¡Important! -

• Podem dissenyar a mida qualsevol funcionalitat que puguis necessitar
• Podem personalitzar i combinar aquestes funcionalitats entre elles per multiplicar els resultats
• Si existeix a Internet, qualsevol requeriment pot ser integrat a la Web Autoeditable
• Explica’ns la teva idea i et prepararem una proposta a la mida de les teves necessitats


reduir pàgina web Tancar

ampliar info El teu canal de venda on-line a mida

Dissenyem els textos per la web, l’aspecte gràfic i les funcionalitats de la Botiga Autogestionable en funció de la teva imatge corporativa i als teus objectius en comunicació. Apostem per la creativitat i la innovació com a elements clau per l’èxit i no apliquem plantilles de disseny estandarditzat. En el desenvolupament de cada projecte adaptem la creativitat i les funcionalitats de la pàgina a les necessitats de cada client.

Tu tries què vols gestionar i com.
La nostra tasca consisteix en programar des de zero la teva botiga tal com l’havies imaginat. Tant la part pública de la web (FrontOffice) com la part d’administració (BackOffice) es creen expressament a la mida dels teus requeriments. Per facilitar-te la feina, activarem només aquelles funcions que vulguis fer servir i farem una classe pràctica a les teves instal·lacions per mostrar-te com gestionar el BackOffice del lloc web. Durant la configuració inicial carregarem els continguts i seccions que tu triïs. Així en lliurar-te el projecte acabat, ho trobaràs tot a mida per poder anar editant i actualitzant el teu lloc web en el futur.

Assistència tècnica post-venda
Un cop lliurat el projecte s’obre un termini de 30 dies durant el qual tens assistència tècnica telefònica gratuïta per resoldre qualsevol dubte o incidència que es pugui produir. A partir d’aquest primer mes de funcionament, l’assistència tècnica esdevé un servei opcional.

La teva web en marxa amb una trucada
Si et poses en contacte amb nosaltres, et farem una visita per avaluar i valorar el projecte. Posteriorment ens encarreguem de recopilar la informació necessària per desenvolupar els teus continguts i et presentem una proposta de disseny gràfic, seccions, estructura i funcionalitats. Un cop definit i aprovat el projecte, comença la fase de producció que finalitza en publicar del lloc a la xarxa i amb el lliurament de les claus d’accés. Per acabar, farem una classe pràctica a les teves instal·lacions per mostrar com gestionar el lloc web en endavant.

reduir pàgina web Tancar


Demana ara el teu pressupost:
Si estas interessat en el nostre sistema de botiga on-line autogestionable, fes clic al següent enllaç per enviar el formulari de sol·licitud de pressupost. En un termini máxim de 24 hores ens posarem amb contacte amb tu per telèfon i parlarem de les particularitats del teu projecte per enviar-te un pressupost personalitzat.

Pressupost botiga autogestionable I-Comm

Canals socials
Tel. 670 21 69 58